ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຫວັງວ່າ: ເຫດການພາຍໃນຂອງ Xbox ຂອງ Microsoft ສຳ ລັບ 'ການສະຫລອງທີ່ໃຫຍ່ທີ່ສຸດຂອງທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງໃນໂລກ' ຈະອອກອາກາດໃນມື້ນີ້ຢູ່ທີ່ Copper Box Arena ຂອງລອນດອນແລະຈະ ດຳ ເນີນຕໍ່ໄປອີກສອງມື້ຂ້າງ ໜ້າ. ຄາດວ່າຈະເຕັມຂ່າວ ສຳ ລັບນັກຫຼີ້ນທຸກຄົນ, ມື້ ທຳ ອິດຂອງ X019 ແມ່ນສຸມໃສ່ການປະກາດເກມ ໃໝ່, ການອັບເດດກັບ Microsoft xCloud, ແລະ 'ຂ່າວໃຫຍ່' ສຳ ລັບການລົງທະບຽນ Xbox Game Pass, ໃນຂະນະທີ່ການສົນທະນາກະດານ, Let's Play session ແລະເຫດການອື່ນໆ ສຳ ລັບສອງມື້ທີ່ຍັງເຫຼືອ.

ແຟນເພສ Xbox ກຳ ລັງເລີ່ມອອກເດີນທາງໃນລອນດອນໃນມື້ນີ້, ສະນັ້ນແຟນໆ Xbox ສາມາດຄາດຫວັງບາງຂ່າວປະກາດເກມທີ່ ສຳ ຄັນຈາກ Microsoft.

"ສະຕູດິໂອເກມ Xbox ພາຍໃນ Xbox ຈະເຕັມໄປດ້ວຍຂ່າວສານ ສຳ ລັບນັກຫຼີ້ນທັງ ໝົດ ລວມທັງ 12 ເກມ." ບໍລິສັດ ສົ່ງແລ້ວ ໃນ Xbox Wire. ນອກນັ້ນຍັງຈະມີຕົວແທນຢູ່ເທິງເວທີຈາກ Rare, Obsidian, Ninja Theory, inXile, Mojang, ແລະ Xbox Global Publishing, ແລະອື່ນໆ.

ໂປຼໂມຊັ່ນພິເສດ ສຳ ລັບເຫດການ X019 ສະແດງຄລິບສັ້ນໆຂອງເກມຕ່າງໆເຊັ່ນ: Minecraft Dungeons, Sea of ​​Thieves, CrossfireX, Bleeding Edge, Microsoft Flight Simulator, Age of Empires II: Definitions Edition, Wasteland 3 ແລະ Star Wars Jedi: Fallen Order.

ເຫດການດັ່ງກ່າວຍັງປະກອບມີເກມ ໃໝ່, ການປັບປຸງຈາກ Microsoft ບໍລິການຖ່າຍທອດເກມ xCloud 'ຂ່າວໃຫຍ່' ສຳ ລັບ Xbox Game Pass ກໍ່ຄືກັນ. ສະຕູດິໂອຂອງບຸກຄົນທີສາມເຊັ່ນ: Respawn Entertainment, Annapurna Interactive, ແລະ Devolver Digital ກໍ່ຈະແບ່ງປັນການອັບເດດກ່ຽວກັບວຽກງານຫຼ້າສຸດຂອງພວກເຂົາ.

ຂ່າວໃດໆກ່ຽວກັບ console Scarlett ລຸ້ນຕໍ່ໄປຂອງ Microsoft ບໍ່ຄືກັບ Techradar ມົວ ທ່ານ Aaron Greenberg ຜູ້ ອຳ ນວຍການຝ່າຍການຕະຫລາດດ້ານ Xbox Games Marketing ໄດ້ກ່າວຕໍ່ໄປນີ້ວ່າ:




ສຳ ລັບດຽວນີ້, Microsoft ອາດຈະປະກາດຂໍ້ສະ ເໜີ ກ່ຽວກັບ Black Friday Xbox One ເຊັ່ນດຽວກັບທີ່ມັນໄດ້ເຮັດໃນຊ່ວງເຫດການນີ້ໃນອະດີດ, ສະນັ້ນຜູ້ທີ່ຫຼີ້ນເກມສາມາດຄາດຫວັງວ່າຈະມີສ່ວນຫຼຸດຢ່າງເລິກເຊິ່ງໃນເຄື່ອງລຸ້ນລຸ້ນປັດຈຸບັນ.

ພາຍໃນ Xbox ຈະມີການຖ່າຍທອດສົດໃນມື້ນີ້ທີ່ 3PM ET / 12 PM PT / 8PM GMT ແລະ ເຄື່ອງປະສົມ, ບິດ, ຢູ່ທູບ, ເຟສບຸກ, ແລະ ຕື່ນເຕັ້ນ.